Archive for Vanuit Ad Arma BV

Ad Arma BV Partner voor Mavim Rules

Ad Arma heeft Mavim Rules als BPM tool ook geschikt gemaakt voor de kleinere verzekeraars.

Na succesvol de opleiding afgerond te hebben kunnen we ons presenteren als Mavim partner voor de implementatie van Rules.

Verzorgen DNB kwartaalrapportages

Er is een toepassing ontwikkeld, waarmee de kwartaalcijfers uit Oase worden weggeschreven naar een import bestand dat kan worden ingelezen in e-line van DNB. 

Na een testperiode van een jaar met een Onderlinge, willen we de test nu uitbreiden met twee andere Onderlingen (art 4 OVM).

De toepassing bestaat uit een tabel waarin de structuur van de DNB kwartaalstaten is vastgelegd en een tabel met daarin de koppeling tussen het rekeningschema en de diverse kwartaalstaten. Deze laatste tabel moet voor elke OVM apart worden ingeregeld, omdat het rekeningschema veelal per OVM verschilt.  Het vullen en controleren van die tabel komt voor rekening van de OVM. Voor de komende vier kwartalen wordt het opbouwen van het importbestand en inlezen in e-line door ons verzorgd. Per rapportage berekenen wij slechts 2 uur.  

……..

Onderhoud Oase2 naar AdArma ICT Services.

Vanaf 1 juli 2011  is de dienstverlening van Ad Arma BV opgesplitst in 2 bedrijven: Ad Arma ICT Services BV voor alle ICT gerelateerde diensten, zoals het onderhoud van Oase, inrichten, preventief en correctief onderhoud van computers,servers etc. Frank Huijbreghs, adjunct directeur ICT is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Ad Arma BV, voor bestuurlijke en organisatorische vraagstukken. Ted Schuijt neemt deze diensten voor zijn rekening.